Vänerns egna västkust

Vi vill inte kalla oss för restaurang, det finns många i staden med större utbud än oss men vi vill gärna bli din kvarterskrog. Vackra Åmål är full av duktiga krögare med fina restauranger och vi vill givetvis blanda oss in. Med stadens bästa läge vill vi tro att vi är stadens bästa krog.

Vår meny skall spegla oss. Vårt fantastiska läge i hamnen, närheten till vatten, lättsamheten & stunden som vi upplever lata sommardagar när vi är lediga. Därför vill vi nischa oss mot fisk- & skaldjur. Vår fantastiska räksmörgås i två storlekar, Petite & Grande har med ryktet redan nått utanför vår region. Vår Moules Marinéré, vitvinskokta blåmusslor är en delikatess och vår laxgratäng kommer direkt från Västkusten. Givetvis väver vi in husmanskost som faller fler och mindre gommar i smaken. Alla smaklökar skall kunna njuta hos oss!

Vår Meny

Krogen med det lilla extra

Inför säsongen 2022 kommer vi utveckla vårt gin- och romsortiment till något extra. Exklusiva och annorlunda sorter från världens bästa leverantörer kommer du kunna avnjuta på bryggan i solnedgången.